Intarzieri biroul de credite

Intarzieri biroul de credite ”sperietoare” pentru multi clienti, deoarece acesta detine date despre comportamentul lor de plata.

Broker de credite Raiffeisen Bank
...
Loading

Noi suntem un broker de credite care va putem ajuta chiar daca aveti intarzieri in biroul de credite, dar aveti nevoie urgenta de bani, si sustinem aplicatia dumneavoatra pentru credite de consum sau de nevoi personale.Cu ajutorul nostru aceste intarzieri biroul de credite nu va impiedica mereu sa aplicati pentru o suma de bani, trebuie doar sa contactati unul din consultantii nostri, care va alege impreuna cu dumneavoastra cea mai potrivita solutie de creditare.Ceea ce este cel mai important este faptul ca noi le dam posibilitatea si celor inscrisi cu intarzieri in biroul de credite cu istoric negative sa obtina un imprumut in timp util.

Intarzieri biroul de credite – problema cea mai mare a celor care doresc un imprumut dar au un istoric negativ! In aceasta situatie e foarte greu sa mai obtii un nou imprumut, mai ales de la banci. De obicei bancile impun reguli foarte riguroase in acordarea creditelor, chiar si daca ai restante accumulate cu mult timp in urma.
Noi suntem solutia celor cu intarzieri in biroul de credite deoarece sustinem o colaborare multumitoare, ba chiar oferim posibilitatea unor rate scazute semnificativ pe viitor daca ne recomandati serviciile celor apropiati. Un alt aspect care este relevant este acela ca informatiile despre cei cu intarzieri in biroul de credite sunt mentinute pentru o perioada de timp, deci un comportament de plata nesatisfacator manifestat in urma cu 3-4 ani de exemplu, isi poate pune amprenta pe decizia institutiilor financiare de a va acorda sau nu finantare in prezent.

Biroul de credite este de fapt o companie privata care aduna informatii despre comportamentul de plata al persoanelor fizice care solicita credite sau au credite in derulare, de aceea este de preferat sa nu aveti intarzieri biroul de credite. Institutia nu poate decide acordarea sau neacordarea unui credit, ci doar emite un raport despre istoricul de plata al unei persoane fizice, astfel incat sa i se poata evalua capacitatea de plata. Informatiile negative si datele pozitive, precum si informatiile despre fraudulenti sau inadvertente, sunt stocate pentru o perioada in sistemul biroului si sunt afisate, pe parcursul acestei perioade, in raportul de credit al unei persoane fizice. Concret, un raport de credit poate contine, in functie de informatiile transmise de participanti la birou, urmatoarele informatii: date personale despre titular, data deschiderii contului, numarul de cont (IBAN), tip cont, starea contului, durata contractului, modalitatea de rambursare, suma acordata, suma datorata, frecventa platilor, rata lunara, data scadentei, suma platita, suma restanta, numar de rate restante, numar de zile de intarziere, plati si istoricul lor, angajatorul principal al titularului, date de identificare giranti, codebitori sau cosemnatari, persoane cu declaratii cu inadvertente, fraudulenti, data actualizarii, scoringul, alte informatii.

In cazul in care figurati cu restante in baza de date a biroului de credit sau intarzieri biroul de credite, sansele de a contracta un nou credit sunt destul de reduse. Cu toate acestea, noi va putem ajuta, insa decizia de creditare apartine fiecarei banci in parte.
La noi gasiti mereu sprijin si corectitudine, daca dumneavoastra sunteti acel client care isi asuma in mod responsabil obligatiile.

Intarzieri biroul de credite -”sperietoare” pentru multi clienti, deoarece acesta detine date despre comportamentul lor de plata: daca si-au platit la timp ratele, daca au sume restante de achitat sau cat au intarziat cu platile.

intarzieri biroul de credite
...
Loading

TE SUNAM NOI

Parteneri Creditare