Credit Prima Casa 2018

Obtinerea unui credit prima casa nu trebuie sa fie intimidanta, iar noi stim asta si l-am transformat intr-un proces simplu.

Credit Prima Casa 2018

Obtinerea unui credit prima casa nu trebuie sa fie intimidanta, iar noi stim asta si l-am transformat intr-un proces simplu.Clientii nostri opteaza pentru credit prima casa deoarece au gasit in noi un creditor care le da raspunsuri oneste si un produs competitiv.

Echipa noastra foarte experimentata de profesionisti pune accent pe succesul clientilor in obtinerea rapida a unui credit prima casa 2018! Misiunea dumneavoastra de a obtine propia casa este privita ca si misiunea noastra. Noi stim sa sustinem achizitionarea unei locuinte si va facem facila obtinerea unui credit prima casa. Achizitionarea unei case poate fi descrisa ca si construirea echitatii intr-o investitie in loc de plata chiriei. Noi suntem mereu aici, la dispozitia dumneavoastra pentru a ajuta la ameliorarea proceselor indelungi de obtinere a unui credit prima casa. Cumpararea unei case pentru tine ca proprietar va reduce in mod substantial cheltuieli pe termen lung legate de chirii, intretinere, etc.

Primul pas in cumpararea unei case este de a gasi acel tip de case care va intereseaza, in functie de locatie, stare, dimensiuni etc. La noi acest credit prima casa nu va va impovara cu rate ridicate, greu de suportat pe termen lung, pentru ca noi nu oferim rate ridicate ale dobanzii. Noi suntem realisti si transparenti in ceea ce priveste obtinerea unui credit prima casa, si de aceea va oferim sansa la o casa pe care sa va puteti permite sa o achizitionati. Stim ca, cumpararea unei case este una dintre cele mai importante tranzactii financiare care le puteti face, de aceea va stam la dispozitie mereu cu cel mai eficient credit prima casa pentru dumneavoastra. Alegand credit prima casa va obtineti aranjamentul financiar cel mai usor, pe care vi-l puteti permite pe un termen extins. In cazul in care acest lucru inseamna ca trebuie sa optati pentru o casa mai mica sau o casa intr-o locatie mai putin de dorita, noi stim ca un credit prima casa convenabil va va putea rezolva dorinta evitand insa incapacitatea dumneavoastra de plata in viitor. Spre deosebire de ceilalti creditori, noi oferim servicii excelente din prima zi de la ideea ca o sa fiti clientul nostru mult timp dupa finalizarea cu succes a obtinerii unui credit prima casa.

Achizitionarea unui domiciliu este, de obicei, considerata o investitie foarte buna. Potrivit expertilor imobiliari, piata locuintelor este in prezent favorabila cumparatorilor, cu preturi scazute. Cu toate acestea, obtinerea unui credit prima casa poate fi un obstacol chiar mai mare pentru potentialii cumparatori decat a fost in trecut, deoarece recenta criza economica a determinat creditorii sa restranga standardele de furnizare a unui credit prima casa.

Noi ne ajutam clientii sa obtina un credit prima casa de care au nevoie sa detina o casa personala, fara a recurge la alte metode decat transparenta si sustinere in obtinerea cat mai rapida a locuintei visate. Aceasta dorinta de a avea propria casa este o decizie mare, de aceea echipa noastra de experti va va ghida in obtinerea unui credit prima casa, asigurandu-va o experienta usoara, fara griji.

Credit prima Casa 2018
Credit prima casa 2018

Credit Prima Casa 2018

Clientii nostri opteaza pentru credit prima casa deoarece au gasit in noi un creditor care le da raspunsuri oneste si un produs competitiv.

57.000 EUR în echivalent RON

în cazul creditelor acordate pentru locuinţe finalizate

66.500 EUR în echivalent RON

în cazul creditelor acordate pentru locuinţe noi, construite în baza autorizaţiilor eliberate după 22.02.2010 şi pentru locuinţele viitoare ce urmează să se construiască de către beneficiari individuali

30 Ani - perioada de creditare

perioada de creditare poate fi de până la 30 ani

Documente Necesare

Carte de identitate

(atât pentru solicitant, cât şi pentru soţ/soţie dacă este cazul)

Factură de utilităţi

de la adresa din CI (gaze, electricitate, telefon, etc.)

Salariaţi

Adeverinţă de venit semnată şi ştampilată de către angajator

Pensionari

Decizia de pensionare şi ultimul Talon de pensie

Pensionari

Decizia de pensionare şi ultimul Talon de pensie

Certificat de căsătorie / divort

(dacă este cazul)

Salariaţi aflaţi în concediu creştere copil

Decizie de intrare în concediu creştere copil, Adeverinţă de venit cu ultimele 3 luni lucrate completată de către angajator şi Talon de indemnizaţie/Extras de cont

Documente care atestă realizarea de venituri

( Adeverinţă de venit, venituri realizate de PFA, etc.)

Fişă fiscală

(dacă este cazul)

Documente Privind Imobilul

Actul de proprietate al imobilului

Cadastru

Intabulare

Extras de Carte funciară

Certificat de eficienţă energetică

Banca îsi rezervă dreptul de a solicita documente suplimentare.
Pentru o anumită categorie de clienţi, creditul poate fi solicitat doar în baza actului de identitate.

...
Loading

TE SUNAM NOI

Parteneri Creditare

Imprumut-cu-Masina
iCredit
Simplu-Credit
Ferratum
Claret
TBI-Credit
TBI-Bank
Extra-finance
Credit-Agricole
Verida-Credit
Cetelem
Garanti-Credite-Consum
BRD-Fin
Alpha-Bank
intesa-sanpaolo-spa
Idea-Bank
UG new 3D
Garanti-bank
OTP
banca-transilvania
BRD-Groupe
BCR
Raiffeisen