Credit Imobiliar Bucuresti

Ați ales momentul oportun pentru a vă achiziţiona un imobil! Valoarea finanţării este de 5.000-200.000 Euro (sau echivalentul în lei).
Credit Imobiliar

Daca esti tanar sau ai ajuns deja la o varsta respectabila si esti in cautarea unei case, a unei proprietati proprii, ar trebui sa iei in considerare urmatoarea intrebare: "Care ar fi prima mea optiune pentru a obtine rapid casa dorita?"… Aici este treaba noastra, a echipei Credit Master, sa iti dam solutia optima nevoilor tale si anume: credit imobiliar Bucuresti!

La noi valoarea finantarii unui credit imobiliar Bucuresti este cuprinsa intre 5.000 si 200.000 euro (sau echivalentul in lei). Cel mai simplu este sa ai un credit imobiliar suficient de mare pentru a acoperi pretul de achizitie al imobilului precum si costurile aferente. Inainte de a examina orice proprietate, veti dori sa faceti niste calcule pentru a determina ce credit imobiliar puteti obtine in mod rezonabil si felul in care se suprapune cu cheltuielile anticipate.

Trebuie sa luati in calcul un alt aspect foarte important si anume ca un imprumut de la un creditor traditional nu este o optiune pe un termen apropiat pentru un credit imobiliar avantajos dumneavoastra, de aceea noi, echipa Credit Master sustinem perioade de creditare de pana la 30 ani pentru un credit imobiliar, cu valoare finantata intre 50% si 85% din valoarea imobilelor aduse in garantie. Daca doriti sa va imbunatatiti sansele de success in obtinerea unui credit imobiliar, respectiv a imobilului mult dorit, nu ezitati sa contactati unul din consultantii nostri pentru a avea acces la cea mai buna strategie pentru a putea obtine ceea ce va doriti.

Un broker al Credit Master Romania va poate ajuta cu acest lucru, si va poate intelege nevoile costurilor cat mai scazute posibil si ce conditii va sunt mai favorabile dumneavoastra pentru obtinerea unui credit imobiliar in Bucuresti. Presupunand ca v-ati facut lista necesitatilor pe care sa le intruneasca un credit imobiliar dorit , trebuie sa stiti ca la noi se accepta garantie imobilul ce urmeaza a fi achizitionat sau bunuri imobile aflate in proprietatea solicitantului sau a unor terti. Master Credit va tine cont de criteriile dumneavoastra de accesibilitate si rentabillitate, asigurandu-va accesul la un credit imobiliar Bucuresti avantajos.

Va ia doar cateva minute sa ne lasati datele dumneavoastra online, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru discutarea aspectelor legate de un credit imobiliar compatibil nevoilor dumneavoastra.
Creditul imobiliar obtinut de la noi reprezinta instrumentul prin care puteti avea acces usor la piata imobiliara, de aceea clientii care au ales intr-un numar foarte mare creditul imobiliar de la Credit Master Romania, ne confirma ca lideri in ofertantii de credite imobiliare!

credit imobiliar bucuresti
Credit imobiliar Bucuresti

Credit Imobiliar Bucuresti

Ați ales momentul oportun pentru a vă achiziţiona un apartament sau o casă! Valoarea finanţării unui credit imobiliar Bucuresti este cuprinsa între 5.000 şi 200.000 Euro (sau echivalentul în lei).

5.000 - 200.000 Euro

Valoarea finanţării: între 5000 şi 200.000 Euro(sau echivalentul în lei) Valută: Lei, Euro, Dolar American

50% - 85%

Valoarea finanţată: între 50% şi 85% din valoarea imobilelor aduse în garanţie.

30 Ani - perioada de creditare

perioada de creditare poate fi de până la 30 ani

Se acceptă garanţie imobilul ce urmează a fi achiziţionat sau bunuri imobile aflate în proprietatea solicitantului sau a unor terţi.

Documente Necesare

Carte de identitate

(atât pentru solicitant, cât şi pentru soţ/soţie dacă este cazul)

Factură de utilităţi

de la adresa din CI (gaze, electricitate, telefon, etc.)

Certificat de căsătorie / divort

(dacă este cazul)

Fişă fiscală

(dacă este cazul)

Documente care atestă realizarea de venituri

( Adeverinţă de venit, venituri realizate de PFA, etc.)

Documente Privind Imobilul

Actul de proprietate al imobilului

Cadastru

Intabulare

Extras de Carte funciară

Pentru o anumită categorie de clienţi, creditul poate fi solicitat doar în baza actului de identitate.
...
Loading

TE SUNAM NOI

Parteneri Creditare

Raiffeisen
BCR
BRD-Groupe
banca-transilvania
OTP
Garanti-bank
UG new 3D
Idea-Bank
intesa-sanpaolo-spa
Alpha-Bank
BRD-Fin
Garanti-Credite-Consum
Cetelem
Verida-Credit
Credit-Agricole
Extra-finance
TBI-Bank
TBI-Credit
Claret
Ferratum
Simplu-Credit
iCredit
Imprumut-cu-Masina