Broker de credite Bucuresti

No Comments

broker-credite-bucurestiIntr-un cadru economic dificil, cu un grad crescut al complexitatii instrumentelor financiare, dar si inasprirea conditiilor de creditare de catre Banca Nationala a Romaniei, fac tot mai benefica ajutorul specializat oferit de catre brokerii de credite.

Un broker de credite Bucuresti detine o serie de informatii importante despre piata, fapt pentru care poate orienta clientul catre o banca ce ii poate acorda imprumutul – iar asta, intr-un timp cat mai scurt.
Unul dintre cele mai importante servicii oferite de un broker de credite consta in intocmirea unei oferte personalizate avantajoase, in urma analizei tuturor produselor de creditare de pe piata, bazate pe profilul clientului.

Totodata, un broker de credite Bucuresti Credit Master se va ocupa de intocmirea intregii documentatii necesare dosarului de credit, depunerea acestuia la banca si monitorizarea sa pe intregul proces de creditare.Brokerul de credit poate să obțină, în funcție de fiecare instituție bancară în parte, o dobândă preferentiala, diminuarea comisioanelor bancare și chiar eliminarea în întregime a taxelor. Chiar si dupa aprobarea creditului, brokerul de credite te poate insoti la banca pentru a te asigura ca au fost indeplinite conditiile de creditare stabilite initial.

 

Alte Articole

Vezi toate articolele